День відкритих дверей для ЗЗСО Основ’янського району

1 березня 2024 року на кафедрі ТЕСА відбувся День відкритих дверей для ЗЗСО Основ’янського району. Онлайн захід відвідали 65 цьогорічних випускників із трьох комунальних закладів Харківської міської ради, а саме із Харківських ліцеїв №48, №53, №10.

В процесі зустрічі завідувач кафедри ТЕСА проф. Волков В.П. розповів слухачам про базову спеціальність 274 «Автомобільний транспорт», яка готує фахівців з глибокими знаннями у сфері конструкції, експлуатації та технічного обслуговування автомобілів, представив потенційні професії цьогорічних абітурієнтів та перспективи їх працевлаштування. Крім того майбутні студенти були ознайомлені з можливістю навчання в академії Bosch (на базі кафедри) з отриманням сертифікатів та перспективою подальшого працевлаштування як в Україні так і в країнах Євросоюзу.

Заступник декана АФ з профорієнтаційної роботи старший викладач кафедри ТЕСА Безрідний В.В. познайомив абітурієнтів з автомобільним факультетом та його спеціальностями, розповів про можливості та переваги навчання на факультеті та в нашому університеті в цілому.

Крім спеціальності 274, за якою кафедра ТЕСА випускає бакалаврів та магістрів, для повнішого розкриття галузі 27 «Транспорт» були запрошені помічник декана ФТС з профорієнтаційної роботи доц. Волкова Т.В. та відповідальна з профорієнтаційної роботи кафедри ТСЛ доц. Птиця Н.В. Вони ознайомили присутніх з питаннями організації перевезення вантажів, пасажирів та логістичними аспектами функціонування автомобільного транспорту.

Розібратися у правилах вступної кампанії 2024 року відвідувачам допомогла запрошена заступник відповідального секретаря приймальної комісії доц. Кочина А.А.

Також, присутні почули особисті враження про навчання у ХНАДУ від студентів-першокурсників, що вступили у 2023 році: Сокогонь Дмитро Олександрович, студент АФ групи  А-13-23 (випускник ліцею №53), Канцедал Ілля Євгенійович, студент ФТС групи Т-32-21 (випускник ліцею №48), Щебетун Іван Сергійович, студент ФТС групи Т-18-23 (випускник ліцею №10).

Крім того, учасникам було запропоновано скористатися можливістю взяти участь у підготовчих курсах, що організовані нашим університетом  https://forms.gle/GJkFJiWnMnhUfnit8, та відвідати день відкритих дверей ХНАДУ, який відбудеться 16 березня 2024 року о 12:00 (детальніше за Внешняя ссылка открывается в новом окнепосиланням). Реєстрація на «День відкритих дверей ХНАДУ» та пробне тестування доступні за Внешняя ссылка открывается в новом окнепосиланням.

Висловлюємо велику подяку начальнику управління освіти адміністрації Основ’янського району Харківської міської ради Нижнику Олександру Степановичу та головному спеціалісту Управління освіти Олександру Михайловичу Стецко за підтримку та допомогу в організації зустрічі.


To top