День відкритих дверей кафедри ФППП

У рамках профорієнтаційної діяльності факультету транспортних систем, кафедри філософії та педагогіки професійної підготовки, відбулася онлайн зустріч із комунальним закладом «Харківський ліцей № 85 Харківської міської ради» 15 березня 2024 року. Участь у зустрічі взяли учні 11-х класів.

Зустріч розпочалась з привітної промови від завідувача кафедри ФППП, професора Володимира Васильовича Бондаренка, який надав мотиваційну промову про важливість правильного вибору в майбутньому. Професор підкреслив, що ХНАДУ є місцем, де здобувачі отримують стовідсоткове задоволення від набуття нових знань. Також він закцентував увагу майбутніх вступників, що наші спеціальності поєднують в собі як інженерні навички так і педагогічні, що дає змогу працювати як в інженерній сфері так і в закладах освіти.  

Координатором зустрічі була ст.. викл. кафедри ФППП Надія Рінатівна Разумовська, яка розповіла про різні напрямки підготовки за спеціальностями 015.38 – "Професійна освіта. Транспорт" та 015.32 – "Професійна освіта. Електроніка. Метрологія та радіотелекомунікація". Під час презентації були відзначені переваги працевлаштування та можливості самореалізації для здобувачів як під час навчання, так і на наступних етапах їхньої кар'єри.

Ще на зустрічі була присутня наша здобувачка  - Аліна Лаврик (група – Т-41-20), яка була випускницею цього ліцею. Вона поділилась з майбутніми вступниками своїми враженнями від навчання в університеті, а також висловила вдячність усьому колективу ліцею.

На захід були запрошені представниці факультету – помічник декана з профорієнтаційної роботи – доц.. Волкова Тетяна Вікторівна, яка надала детальну розповідь про факультет та спеціальності, про значущість автомобільного транспорту сьогодні, а  також  можливості як  навчання так і подальшого працевлаштування; і заступниця секретаря приймальної комісії – доц.. Кочина Анастасія Анатоліївна, яка  розповіла про правіла прийому цього року «ВСТУП – 2024», особливості і переваги спеціальностей 015.32, 015.38, 275.03.

Ліцеїсти були проінформовані та запрошені на університетський день відкритих дверей (який відбудеться 16 березня 2024 р.). Також отримали  інформацію та відповідні посилання  про підготовчі курси (як безоплатні так і платні) та безкоштовне пробне НМТ – 2024.

Висловлюємо вдячність керівництву ліцею – Кутняковій Наталії В’ячеславовні, класним керівникам та учням за теплу зустріч!

Приєднуйтесь до родини ХНАДУ!


To top