День відкритих дверей кафедри вищої математики

6 березня 2024 року на кафедрі вищої математики відбувся День відкритих дверей для ЗЗСО м. Харкова і Харківської області.

В процесі зустрічі завідувачка кафедри вищої математики проф. Ярхо Т.О. розповіла випускникам про актуальність вивчення вищої математики для майбутніх фахівців технічного і траспортного профілю, про особливості навчання вищої математики в ХНАДУ.

Були запрошені помічник декана ФТС з профорієнтаційної роботи доц. Волкова Т.В. та відповідальна з профорієнтаційної роботи кафедри ТСЛ доц. Птиця Н.В. Вони ознайомили присутніх з питаннями організації перевезення вантажів і пасажирів та логістичними аспектами функціонування автомобільного транспорту. Також ознайомили майбутніх абітурієнтів із спеціальностями факультету Транпортних систем, розповіли про переваги навчання на ФТС та ХНАДУ.

Розібратися у правилах вступної кампанії 2024 року учасникам заходу допомогла запрошена заступник відповідального секретаря приймальної комісії доц. Кочина А.А.

Присутні почули особисті враження про якісне навчання у ХНАДУ та застосування набутих знань у професійній діяльності від студентки-випускниці ФТС 2021 року Баталової Т.С.


To top