Майбутні випускники розбираються в освітніх горизонтах!

Факультет транспортних систем робить свій посильний внесок для популяризації спеціальностей університету та, зокрема, для забезпечення країни майбутніми фахівцями у транспортній галузі.

У рамках профорієнтаційних заходів ФТС була проведена зустріч з майбутніми випускниками Краснокутського ліцею № 1, Краснокутської районної ради Харківської області.

Заступниця декана з профорієнтаційної роботи Тетяна Волкова ознайомила присутніх з широким спектром спеціальностей, які є у ХНАДУ, висвітлила всі можливості та перспективи навчання, запросила присутніх скористатися чудовою можливістю покращити власну підготовку до НМТ-2024 завдяки Підготовчим курсам ХНАДУ, які стартують з 17 лютого.

Анкета реєстрації: Тисни тут forms.gle/5VRS7Mf9ghcf5TAo6

Відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри транспортних систем і логістики Наталія Птиця детально представила спеціальності факультету транспортних систем, охарактеризувала напрямки розвитку фахівців транспортної галузі, а також ті можливості та компетенції, які надає своїм здобувачам саме ФТС.

Також всіх присутніх було запрошено до проходження онлайн «Пробного тестування у форматі НМТ», зареєструватися на яке можна тут:

docs.google.com/forms/d/1v8FeJYfHS7VGqvIlpENAwlWblc7pgC-zUBdW9MddDXM/edit

Висловлюємо велику подяку учням ліцею, які виявили інтерес до нашого університету та директорці ліцею Момот Наталії Вікторівні за допомогу в проведенні заходу, підтримку та сприяння професійного самовизначення молоді.

Чекаємо з нетерпінням на майбутні зустрічі!


To top