Освіта: на шляху до ефективної взаємодії через партнерство!

Співпраця в освіті є найшвидшим способом досягнення результативної взаємодії та плідного обміну ідеями серед всіх учасників.

Усвідомлюючи необхідність об’єднання зусиль задля утвердження в Україні високих стандартів науково-дослідної, науково-методичної, організаційної, культурної, виховної та іншої діяльності у рамках здійснення освітнього процесу відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Харківським національним автомобільно-дорожнім університетом та Управлінням освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради.

Меморандум про співпрацю підписали з боку ХНАДУ проректор з науково-педагогічної роботи Михалевич М.Г. і з боку Управління освіти адміністрації Салтівського району начальник Управління Карпова Л.Г.

При підписанні Меморандуму були присутні заступник декана факультету транспортних систем Ярмак Т.В., помічник декана ФТС з профорієнтаційної роботи Волкова Т.В., головний спеціаліст Управлніння Кустовська Г.М.

Метою Меморандуму є консолідація зусиль та підтримка Сторонами одна одної у плануванні та реалізації заходів та проектів, спрямованих на розвиток освіти і науки у м. Харків та Харківській області, сприяння найповнішому використанню інтелектуального потенціалу Сторін у відповідності із законами України «Про освіту» та «Про вищу освіту».


To top