Партнерство задля створення безпечного освітнього середовища

26 лютого 2024 року відбулась чергова зустріч представників автомобільного та транспортного факультетів ХНАДУ з начальником управління освіти адміністрації Основ’янського району Харківської міської ради Нижником О.С. Цього року вже традиційна зустріч проходила офлайн і на ній були присутні завідувач кафедрою ТЕСА проф. Волков В.П., професор кафедри автомобілів проф. Сараєв О.В., заступник декана АФ з профорієнтаційної роботи ст. викл. Безрідний В.В., помічник декана ФТС з профорієнтаційної роботи доц. Волкова Т.В..

Під час бесіди партнери обговорили високу важливість і необхідність створення безпечного освітнього середовища для школярів в сучасних реаліях військового часу. Зараз як ніколи важливо показати теперішнім та майбутнім абітурієнтам, що не зважаючи на обставини про них пам’ятають та піклуються. Представники ЗЗСО та ЗВО роблять все можливе щоб вони могли продовжити своє навчання та особистісне зростання й надалі після отримання середньої освіти. Також на зустрічі було обговорено актуальну потребу держави у молодих та сучасних спеціалістах 27 галузі знань – «ТРАНСПОРТ».

Також на зустрічі була обговорена можливість і перспективність участі цьогорічних випускників в пробному тестуванні за програмою НМТ 2024, що організовані ФТС https://forms.gle/UGZJGURctTT2fiHc8, та переваги відвідування ними підготовчих курсів https://forms.gle/GJkFJiWnMnhUfnit8, що організовані ХНАДУ для абітурієнтів.

Для реалізації досягнутих партнерських домовленостей сторонами було ухвалено укладання договору про співпрацю у профорієнтаційній роботі між ХНАДУ та наступними ЗЗСО Основ’янського району м.Харкова:

-  комунальний заклад «Харківський ліцей №10 Харківської міської ради»;

-  комунальний заклад «Харківський ліцей №10 Харківської міської ради»;

-  комунальний заклад «Харківський ліцей №12 Харківської міської ради»;

-  комунальний заклад «Харківський ліцей №34 Харківської міської ради»;

-  комунальний заклад «Харківський ліцей №48 Харківської міської ради»;

-  комунальний заклад «Харківський ліцей №53 Харківської міської ради»;

-  комунальний заклад «Харківський ліцей №66 Харківської міської ради»;

- приватний ліцей «Онлайн-школа "Альтернатива" Харківської області».

Автомобільний факультет та факультет Транспортних систем висловлює щиру подяку Нижнику Олександру Степановичу за активну позицію в питання партнерства задля створення безпечного освітнього середовища теперішніх ліцеїстів, абітурієнтів та майбутніх студентів, увагу до нашого навчального закладу та теплий прийом.

Ваша зацікавленість та участь є надзвичайно важливими для нас. Сподіваємось, що наша зустріч була корисною та допоможе цьогорічним випускникам зробити кращий вибір щодо майбутньої освіти. Бажаємо успіхів у вашій навчальній та професійній діяльності!


To top