Підписання Меморандуму про співпрацю з Управлінням освіти адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради

12 березня 2024 року відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Харківським національним автомобільно-дорожнім університетом та Управлінням освіти адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради.

На підписанні були присутні завідувач кафедрою ТЕСА проф. Волков В.П., заступник декана АФ з профорієнтаційної роботи ст. викл. Безрідний В.В., помічник декана ФТС з профорієнтаційної роботи доц. Волкова Т.В., начальниця управління освіти Башкірова Юлія Георгіївна та методист Євлахова Олена Миколаївна (відповідає за співпрацю з ВНЗ та профорієнтацію у ЗЗСО району).

Під час зустрічі партнери обговорили високу важливість і необхідність об`єднання зусиль задля утвердження в Україні високих стандартів науково-дослідної, навчально-методичної, організаційної, культурної, виховної та іншої  діяльності у рамках здійснення освітнього процесу. Укладений Меморандум про співробітництво сприяє консолідації зусиль та підтримці у плануванні та реалізації заходів та проєктів, спрямованих на розвиток освіти і науки у місті Харкові та Харківській області, а також найповнішому використанню інтелектуального потенціалу Сторін, підвищення ефективності діяльності Сторін у відповідності із законами України «Про освіту» та «Про вищу освіту».

В процесі бесіди Сторонами було обговорено й актуальну потребу держави у молодих та сучасних спеціалістах 27 галузі знань – «ТРАНСПОРТ». Співрозмовники відзначили можливість та  перспективність участі цьогорічних випускників ЗЗСО Шевченківського району Харківської міської ради в пробному тестуванні за програмою НМТ 2024, що організовані ФТС https://forms.gle/UGZJGURctTT2fiHc8, та переваги відвідування ними підготовчих курсів https://forms.gle/GJkFJiWnMnhUfnit8, що організовані ХНАДУ для абітурієнтів, а також необхідність відвідати День відкритих дверей ХНАДУ, який відбудеться 16 березня 2024 року о 12:00 (детальніше за  посиланням).

 

Автомобільний факультет та факультет Транспортних систем висловлює щиру подяку начальниці управління освіти адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради Башкіровій Юлії Георгіївні та методисту Євлаховій Олені Миколаївні за активну позицію в питанні партнерства задля розвитку освіти і науки у місті Харкові та Харківській області, увагу до нашого навчального закладу та теплий прийом!


To top