Профорієнтаційна зустріч магнітить майбутніх лідерів

9 лютого відбулася зустріч зі студентами Харківського автотранспортного фахового коледжу.

Майбутні випускники зовсім скоро закінчують своє навчання в коледжі та багато хто з них планує здобути вищу освіту, тому ця зустріч виявилася для них особливо корисною.

Помічник декана ФТС з профорієнтаційної роботи Тетяна Волкова ознайомила присутніх з широким спектром спеціальностей ХНАДУ, висвітлила всі можливості та перспективи навчання, детально представила спеціальності факультету транспортних систем, охарактеризувала напрямки розвитку фахівців транспортної галузі, а також ті можливості та компетенції, які надає своїм здобувачам саме ФТС, ознайомила присутніх з умовами вступу 2024.

Особливу зацікавленість у слухачів викликала тема працевлаштування після здобуття вищої освіти, зокрема, хлопці та дівчата дізналися, що, маючи вищу освіту, можна розкрити свій потенціал не тільки в приватному секторі, а й на престижних державних посадах.

Профорієнтаційна зустріч сформувала у майбутніх випускників готовність до вдосконалення своїх професійних навичок.

Висловлюємо подяку студентам коледжу, які виявили інтерес до нашого університету.

Висловлюємо щиру подяку директору коледжу Сударю Віктору Павловичу, заступнику директора з навчальної роботи Степаненко Вікторії Миколаївні, заступнику директора з навчально-виробничого навчання Черноволу Олександру Володимировичу, завідувачу відділення «Транспортні технології» Яруті Антону Миколайовичу за проявлену зацікавленість до заходу.

Сподіваємося на подальшу плідну комунікацію зі всіма учасниками!


To top