Профорієнтаційний ґайд кафедри Транспортних систем і логістики

Кафедра транспортних систем і логістики кожного року приймає активну участь у профорієнтаційній роботі та ініціює цікаві заходи. 27 лютого цікавий і різноманітний світ ХНАДУ та факультету відкрили для себе майбутні випускники Кам’янського ліцею № 1 Кам’янської міської ради Черкаської області.

 

Зустрічі проводили відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри ТСЛ Наталія Птиця та помічниця декана з профорієнтаційної роботи ФТС Тетяна Волкова. Координатором зустрічі був Чижик Віталій.

Завдяки зустрічам молодь дізналася вичерпну інформацію про те, чим живе наш університет, яких фахівців готує, що пропонує майбутнім вступникам. Максимальному зануренню присутніх у вир насиченої інформації про університет посприяла локація, яку було обрано для проведення зустрічей – виставковий комплекс, у якому сконцентровані усі наукові та навчальні досягнення ХНАДУ. Традиційна орієнтація на професійне спрямування багато в чому залежить від якісної інформації, яку отримують майбутні вступники. Тому так важливо сформувати у молоді розуміння про місце, яке займає наш університет в науково-освітньому просторі країни.

 

Висловлюємо щиру подяку у сприянні зустрічі в.о. директора Касян Марині Олександрівні та класним керівникам.


To top