Профорієнтаційний meet up!

15 лютого в рамках проведення профорієнтаційних заходів кафедри Транспортних систем і логістики відбувся онлайн захід з майбутніми випускниками Старомерчинського ліцею Валківської міської ради та Первомайського ліцею № 3 «Успіх» Первомайської міської ради.

 

Родзинкою зустрічі стала участь випускників даних закладів освіти, які наразі навчаються на факультеті транспортних систем - Волошиної Анастасії (Т-22-22) та Малікова Максима (ТПТ-11-23). Присутні мали можливість почути мотиви вибору ХНАДУ, враження від навчання та особисті поради підготовки до вступу.

 

Профорієнтаційна команда допомогла майбутнім вступникам розібратись з надзвичайно важливим і відповідальним кроком – вибором майбутньої професії. Було окреслено різноманіття можливостей та переваг особистісного росту, які забезпечує ХНАДУ. Традиційно всіх присутніх було запрошено на Пробне тестування та Підготовчі курси, що організовано на базі нашого університету.

 

Щира подяка та глибока повага від організаторів заходу класним керівникам випускних класів Первомайського ліцею № 3 «Успіх» Бобрецькій Наталії Володимирівні і Суржик Світлані Олексіївні та Старомерчинського ліцею  Осередчук Галині Михайлівні.

Упевнено йти до мети разом з ФТС!


To top