Синергія для освітнього прогресу: Разом до розвитку!

За ініціативи декана ФТС проф. Юрія Бекетова та за підтримки Управління освіти адміністрації Холодногірського району Харківської міської ради з 15 по 19 лютого відбулися декілька зустрічей профорієнтаційної команди ФТС з учнями 11 класів ЗЗСО № 18, 67, 108, 126, 152,13, 57, 69, 86, 87, 136.

Учасники отримали можливість ознайомитись з відео- та інформаційними презентаціями, які повністю занурюють у сутність спеціальностей, особливості навчального процесу та використані технології університету для забезпечення високої якості освіти.

Презентація факультету транспортних систем розгорнула перспективи розвитку фахівців у галузі транспорту. Декан факультету транспортних систем проф. Юрій Бекетов, відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри ТСЛ Наталія Птиця, розкрили напрямки росту, можливості та компетенції, які надає ФТС своїм студентам.

Окрему увагу приділили роз’ясненням питань щодо особливостей

- Вступної кампанії 2024,

- можливим векторам працевлаштування за спеціальностями та формам навчання.

Протягом усіх вебінарів майбутніх вступників підтримували і надихали минулорічні випускники шкіл-учасників, а тепер уже студенти ХНАДУ, які із задоволенням поділилися своїми враженнями від навчання у ХНАДУ. Брижата Єлизавета Олександрівна (гр.Т-22-22), Нечипоренко Владислав Романович (гр. Т-31-21), Шабашов Данило Віталійович (Т-23-22), Литвинова Даная Дмитрівна (гр. Т-31-21), Суботіна Ксенія Сергіївна (гр. Т 19-23), Оргіна Анастасія Андріївна (гр. Т-43-20) розповіли про перспективи та плани, які відкриваються перед ним за спеціальностю 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)». Каменецький Вадим Олександрович (ТПТ-11мб-23), Пожидаєв Дмитро Миколайович (гр. ТПТ-11мб-23), Редько Аліна Олегівна (ТП-31-21) поділися своїми мотивами, що сприяли вибору спеціальності 015.38 «Професійна освіта. Транспорт».

Важливу інформацію щодо Вступної кампанії 2024 року представила заступниця відповідального секретаря приймальної комісії ХНАДУ Кочина Анастасія, модерувала захід помічник декана ФТС з профорієнтаційної роботи Тетяна Волкова.

Всіх присутніх запросили скористатися чудовою можливістю покращити власну підготовку до НМТ-2024 завдяки Підготовчим курсам ХНАДУ, які стартують з 17 лютого.

Анкета реєстрації: Тисни тут Внешняя ссылка открывается в новом окнеАнкета реєстрації на підготовчі курси ХНАДУ

Також всіх присутніх було запрошено до проходження онлайн «Пробного тестування у форматі НМТ».

Зареєструватися на яке можна тут: Внешняя ссылка открывается в новом окне пробне тестування у форматі НМТ

Для зручності зворотного зв’язку випускникам було запропоновано доєднатися до телеграм-каналу Факультету транспортних систем «ХНАДУ_ФТС ВСТУП 2024». У ньому можна знайти всю актуальну інформацію про університет та особливості вступної кампанії.

Загалом вебінари пройшли досить динамічно, цікаво та корисно.

Висловлюємо подяку учням ЗССО, які виявили інтерес до нашого університету.

Особлива подяка за тісне партнерство та продуктивну співпрацю Управлінню освіти адміністрації Холодногірського району Харківської міської ради начальнику Луценко Людмилі Вікторівні, а також за допомогу в організації та координації заходів методисту центру освітніх технологій Біліченко Любові Дмитрівні.

Щира подяка директорам ЗССО та всім класним керівникам. Ваш вклад у формування майбутньої молоді непередаваний!


To top