Нагородження студентки Т-43-20: Валерія Марченко за винятковий внесок у громадську та наукову діяльність

Урочисте нагородження та відзначення найкращих здобувачів вищої освіти міста Харкова з нагоди Дня студента - 2023 відбулося 16 листопада.

З гордістю ділимося прекрасною новиною і щиросердечно вітаємо студентку групи Т-43-20 Факультету транспортних систем  Марченко Валерію з отриманням Подяки Харківського міського голови «За активну громадянську позицію, високі   досягнення в навчанні, участь у науковій та громадській діяльності студентської спільноти, формування інтелектуального потенціалу України та з нагоди Дня студента».

У доробку Валерії 6 наукових праць, призові місця у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з напряму «Транспортні технології» (науковий керівник доц. Птиця Н.В.), Міжнародному студентському професійному творчому конкурсі «Видавнича журналістика». Валерія має сертифікат професійного тренінгу «Стале місто: виклики для транспортного сектору» (межах проєкту Європейського інституту інновацій та технологій) та сертифікат про проходження онлайн-курсу «Академічна доброчесність». Відмінниця навчання. Староста групи Т-43-20. Голова студентської ради факультету транспортних систем (2021-2022). 

Бажаємо Валерії не зупинятися на досягнутому, творчого натхнення та примноження професійних здобутків!