NACHRICHTEN

Показова онлайн-лекція доцента Волкової Т.В. з дисципліни «Управління автомобільними перевезеннями»

10 березня 2021 р. доцент Волкова Т.В. для студентів 4 курсу спеціальності 275.03 «Транспортні технології» провела показову online-лекцію з дисципліни «Управління автомобільними перевезеннями» на тему: «Організація прийняття та реалізація управлінських рішень в системах управління перевезеннями». Вивчення даної теми лекції забезпечить формування сукупності наступних фахових компетентностей у студентів: здатність оцінювати плани та пропозиції щодо організації та технології перевезень, складені іншими суб’єктами, та вносити необхідні зміни виходячи з техніко-експлуатаційних параметрів та принципів функціонування об’єктів та пристроїв транспортної інфраструктури, транспортних засобів. 

Показова онлайн-лекція доцента Павленко О.В. з дисципліни "Науково-дослідницька робота студента"

02 березня 2021 року доцент Павленко О.В. провів показову онлайн-лекцію з дисципліни "Науково-дослідницька робота студента" для студентів 3 курсу факультету транспортних систем на тему: "Етапи наукового дослідження". Було  доступно та цікаво.

Дані викладачів кафедри транспортних технологій для проведення дистанційних консультацій у період карантину

УВАГА! З метою організації та проведення якісних консультацій студентів з питань навчального процесу, у  дистанційному режимі на період карантину, надається інформація про електронну пошту та мобільний звязок з  викладачами кафедри транспортних технологій.

Інформація тут...

 

 

Захист дипломних робіт випускниками- магістрами кафедри Транспортних технологій

Щиро вітаємо!

Випускники- магістри 2019 року кафедри Транспортних технологій закінчили навчання розробкою та успішним захистом дипломних робіт. Бажаємо подальших тволрчих успіхів на виробництві.

Колектив кафедри.