Презентація компанії "Крон Авто"

За ініціативи відділу організації сприяння працевлаштуванню студентів для студентів 4 – 5 курсів факультету транспортних систем було організовано і проведено презентацію компанії-роботодавця.

Знайомство студентів з ринком праці – один із пріоритетних напрямів роботи відділу організації сприяння працевлаштуванню студентів. Тож для студентів 4 – 5 курсів факультету транспортних систем було організовано і проведено низку заходів, серед яких і презентація компанії "Крон Авто", яка відбулася в березні.

Представник компанії "Крон Авто" в дружній і невимушеній обстановці розповіла студентам про успіхи і тренди компанії, про систему менеджменту і логістики, що задіяна на підприємстві. Спікер HRD О.М.Головахіна повідомила присутнім про те, що за 17 років існування компанії на ринку була збільшена клієнтська база, впроваджені системи автоматизації процесів тощо. На сьогодні площа складу перевищує 7000 м², де обслуговування здійснюється за допомогою спеціальної вантажно-розвантажувальної техніки. Адресне зберігання товарів і автоматизація ручних процесів допомагають відвантажувати замовлення день у день, а  системи автоматизації складського обліку і транспортної логістики допомагають оптимізувати витрати на зберігання і доставку товарів.

Зараз у компанії працюють понад 200 співробітників. Унікальні системи адаптації, програми навчання та розвитку професійних навичок дозволяють кожному співробітнику розкрити свій потенціал, а проведення тренінгів особистісного і професійного зростання дозволяють колективу працювати високоефективно і згуртовано.

Студенти з цікавістю дізнались про відкриті вакансії, умови роботи в компанії, рівень зарплат як на час стажування так і в подальшому, а також про можливості кар’єрного зростання. Спікер розповіла студентам і про кар’єрний шлях випускників нашого університету, які працюють в компанії, зокрема випускника 2016 р. автомобільного факультету Андрія Степаненка, який працює в компанії інженером відділу технічного контролю та відповідає за якість продукції, а також випускниці ФТС 2018 року Ірини Кравченко, що виконує обов’язки керівника відділу логістики.  

Наприкінці зустрічі всі учасники заходу отримали сувенірну продукцію від компанії, що стало для них приємним сюрпризом.

Колективом відділу організації сприяння працевлаштуванню студентів запланована екскурсія на підприємство "Крон Авто" та проведення низки цікавих зустрічей з роботодавцями, мета яких – знайомство студентів з ринком праці, місцями стажувань, практик і подальшого працевлаштування.


Nach oben