11.12.2021 ФТС провів День відкритих дверей

День відкритих дверей − це особливий день у житті кожного закладу освіти.

11 грудня в ХНАДУ відбувся день відкритих дверей. Організатором заходу виступив Факультет транспортних систем.

Потенційні майбутні вступники разом з вчителями завітали до нашого університету. В заході прийняли участь 198 учнів шкіл, гімназій, ліцеїв Московського, Холодногірського районів м. Харкова та Зміївського району Харківської області.

Декан факультету Бекетов Ю.О. привітав учасників зустрічі, зауваживши, що вони на порозі свого найважливішого вибору у житті – вибору майбутньої професії та місця, де її здобувати, дав вичерпну інформацію щодо програм підготовки, діяльності факультету, відповів на численні запитання гостей. Участь у спілкуванні взяв відповідальний секретар Приймальної комісії Геннадій Птиця, який ознайомив потенційних випускників з особливостями Вступної кампанії – 2022.

Для абітурієнтів було проведено безкоштовне пробне ЗНО з математики за новими правилами ЗНО 2022. Для гостей провели екскурсію лабораторіями університету.

На завершення декан Юрій Бекетов побажав всім успіхів у вступних випробуваннях і зокрема, зазначив, що ХНАДУ чекає на нових обдарованих, талановитих і виважених у своєму виборі майбутньої професії студентів.


Nach oben