День відкритих дверей кафедри ФППП

Кафедра філософії та педагогіки професійної підготовки 5 грудня 2023 р. в рамках профорієнтаційної роботи факультету транспортних систем провела онлайн зустріч з комунальним закладом освіти «Харківський ліцей № 95 Харківської міської ради». На зустріч були запрошені учні 11 класів.

З вітальним словом виступив завідувач кафедри ФППП – професор Бондаренко Володимир Васильович з мотивуючою промовою про вірний вибір, підкресливши що «ХНАДУ – це місце де ви стовідсотково отримаєте задоволення від нових знань, які будуть для вас не лише приємними, а й корисними у майбутній професійній діяльності».

Запрошена гостя – здобувачка освіти 2 курсу групи ТП-21-22 – Олена Підгорна розповіла своє бачення сучасного навчання в університеті, відмітивши позитивне ставлення викладачів, цікаві заняття та студентське життя.

Координатор зустрічі ст. викл. кафедри ФППП Разумовська Надія Рінатівна, презентуючи різні напрямки підготовки за спеціальностями 015.38 – Професійна освіта. Транспорт та 015.32 – Професійна освіта. Електроніка. Метрологія та радіотелекомунікації, акцентувала увагу на перевагах працевлаштування й можливості самореалізації здобувачів як під час навчання, так і на наступних етапах їхньої кар'єри. Застосовуючи передові технології навчання, пропонується нове уявлення про професійну діяльність у різних галузях, оскільки спеціалізація в інженерно-педагогічних спеціальностях спрямовується на розвиток як соціальних навичок (Soft Skills) за допомогою психолого-педагогічних дисциплін, так і технічних навичок (Hard Skills) через технічні дисципліни та професійну підготовку.

Також на зустрічі була присутня представниця деканату – помічниця декана з профорієнтаційної роботи факультету доцент кафедри транспортних технологій Волкова Тетяна Вікторівна – яка детально розповіла про особливості вступної кампанії 2024 року, які предмети будуть на НМТ, про підготовчі курси в ХНАДУ та додаткові бали. Особливо підкресливши, що факультет транспортних систем кожен рік проводить безкоштовні пробні НМТ і потім на вебінарах проводиться розбір помилок. Про пробне НМТ обов’язково будуть надані усі посилання через відповідальних осіб.

Організовано та впроваджено – відповідальною за профорієнтаційну роботу кафедри (ФППП) Разумовською Надією Рінатівною.


Nach oben