Результати плідної співпраці

Тісна партнерська співпраця декана ФТС проф. Бекетова Ю.О. та декана АФ проф. Сараєва О.В. з очільником управління освіти адміністрації Основ'янського району втілилася в низку плідних та інформаційних онлайн зустрічей з майбутніми випускниками.

З 27 по 31 січня для шістьох ЗЗСО Основ'янського району було представлено найновішу та найактуальнішу інформацію про спеціальності ХНАДУ та вимоги до вступу 2023.

З метою активізації усвідомленого вибору траєкторії вступу, а також для якісного розкриття потенціалу галузі знань 27 «Транспорт» для присутніх, помічниця декана з профорієнтаційної роботи Тетяна Волкова презентувала відеоматеріали з інформацією про університет.

Спеціальності автомобільного факультету, їх особливості, перспективи та можливості, що відкриваються презентував заступник декана Володимир Безрідний.

Інформацію щодо спеціальностей факультету транспортних систем, їх переваги, затребуваність на ринку праці та актуальність презентувала відповідальна з профорієнтаційної роботи кафедри ТСЛ Наталія Птиця.

Вже традиційно на заходах був присутнім відповідальний секретар приймальної комісії ХНАДУ Геннадій Птиця з оновленою інформацією щодо вимог для вступу у 2023 році.

Також своїм досвідом навчання у ХНАДУ, мотивами та причинами вибору саме нашого університету зі своїми рідними школами ділилися студентка гр. Т-33-20 Шипоша Єліна та студент гр. ТПТ-11-22 Дідик Ігор.

Починаємо новий рік продуктивно!


Nach oben