Завершено пробне тестування у форматі НМТ

Протягом лютого-березня 2024 року, за ініціативи декана проф. Юрія Бекетова, на базі факультету транспортних систем проводилося «Пробне тестування у форматі НМТ» для всіх, хто готується до вступу у 2024 році.

Таке тестування на базі ФТС проводиться вже четвертий рік поспіль, тому команда факультету вже мала позитивний досвіт і по ефективному залученню до участі і по проведенню заходів такого виду. Метою пробного тестування є формування упевненості, психологічної готовності та допомоги у підготовці до НМТ-2024. Над наповненням тестів працювали кращі викладачі-предметники факультету та університету.

Програма «Пробного тестування у форматі НМТ» включала проходження тестування з предметів:

- Українська мова;

- Математика;

- Історія України;

- Англійська мова.

У тестуванні прийняли участь більше 600 майбутніх вступників. Було охоплено практично всі заклади освіти міста Харкова та області.

Завершальним етапом цього заходу є проведення серії предметних вебінарів, на яких значна увага приділялася детальному аналізу найпоширеніших помилок, що були допущені під час проходження тестів. Всі вебінари доступні для перегляду:

Внешняя ссылка открывается в новом окнеВебінар з української мови;

Внешняя ссылка открывается в новом окнеВебінар з математики;

Внешняя ссылка открывается в новом окнеВебінар з історії України;

Внешняя ссылка открывается в новом окнеВебінар з анлгійської мови.

Висловлюємо щиру подяку у проведенні «Пробного тестування у форматі НМТ» кафедрі українознавства, кафедрі вищої математики та секції іншомовної комунікації кафедри філософії та педагогіки професійної підготовки.

Надихаємося стійкістю, професіоналізмом і відданістю своїй справі наших викладачів, що у складній ситуації сьогодення несуть світло науки в суспільство та підвищують рівень довіри до ХНАДУ!


Nach oben