Зустріч представників ХНАДУ з очільницею Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради

Наближається весна – а це значить, що вже зовсім скоро цьогорічним випускникам доведеться складати Національний мультипредметний тест (НМТ) та обирати майбутню професію і заклад вищої освіти (ЗВО) для її здобуття.

З метою допомоги у визначенні майбутнього шляху та сприяння успішної підготовки до НМТ 13 лютого відбулася зустріч представників ХНАДУ з очільницею Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради Збицькою Оленою Леонідівною.

Притримуючись стратегії тісної співпраці з закладами середньої освіти декан ФТС Юрій Бекетов, помічниця декана ФТС з профорієнтаційної роботи Тетяна Волкова та завідувач кафедри ОіБДР Іван Наглюк обговорили ряд важливих питань та пропозицій, тим більш, що ХНАДУ є що запропонувати!

Серед обговорених питань:

- широкий спектр спеціальностей ХНАДУ, їх важливість для подальшої розбудови країни, що підтверджується наявністю особливої підтримки держави у низки спеціальностей;

- особливості дистанційного навчання та можливості, якими володіє ХНАДУ для забезпечення якісного освітнього процесу;

- перспективи і затребуваність випускників спеціальності 015.38 «Професійна освіта. Транспорт» та переваги працевлаштування у сфері освіти.

Також учнів всіх випускних класів Індустріального району було запрошено на проходження пробного онлайн-тесту у форматі НМТ-2023, що проводить ХНАДУ.

Не оминули і наболілу тему сьогодення - психологічно-емоційного стану всіх учасників навчального процесу та важливості безпекової ситуації.

Тож, разом до перемоги та до якісної освіти!


Nach oben