Зустріч з представниками компанії CRH

Підготовка до Ярмарку вакансій ХНАДУ 2019 триває. Відділ організації сприяння працевлаштуванню студентів організував зустріч для студентів факультету транспортних систем із однією з провідних світових груп підприємств СRH Україна (м. Кам’янець-Подільський, Хмельницької обл.).

Підготовка до Ярмарку вакансій ХНАДУ 2019 триває.

Відділ організації сприяння працевлаштуванню студентів організував зустріч для студентів факультету транспортних систем із однією з провідних світових груп підприємств СRH Україна (м. Кам’янець-Подільський, Хмельницької обл.). Студентам було надано можливість познайомитися з програмами стажування, дізнатися,  як стати частиною міжнародної команди професіоналів, отримавши підтримку менторів та колег, які вже завершили програму. Приємно відмітити, що завдяки налагодженим партнерським відносинам з компанією СRH, студенти нашого університету, що пройшли стажування, вже успішно працюють на підприємстві.

Спікери докладно розповіли про етапи стажування, про перспективу для студентів створити власний проект та реалізувати його, про можливість вивчати англійську та брати участь в інших тренінгах. Гості також приділили увагу питанню працевлаштування та підтримці з житлом з боку компанії, а також можливостям здобути досвід на сучасному підприємстві.

Такі заходи є платформою для формування позитивного сучасного іміджу університету.