Індивідуальний підхід в профорієнтаційній роботі – запорука майбутнього успіху!

23 листопада профорієнтаційна команда факультету транспортних систем провела онлайн зустріч в форматі «Знайомство з ФТС ХНАДУ» для КЗ Тернівського Ліцею № 5 Тернівської міської ради, Дніпропетровської області.

 

Коли вибір професії стає все більше складним завданням, індивідуальна робота з майбутніми випускниками стає ключовим фактором успіху. Саме такий підхід обрала для себе профорієнтаційна команда Факультету транспортних систем у складі помічниці декана з профорієнтаційної роботи Тетяни Волкової, відповідальної за профорієнтаційну роботу кафедри ТСЛ Наталії Птиці та відповідальної за комунікацію з ЗЗСО Ольги Свічинської.

Майбутні випускники знаходились у приміщенні ліцею на оффлайн заняттях та під єдналися до конференції, у результаті чого понад 30 старшокласників отримали корисну інформацію. Головною метою заходу було ознайомлення з університетом та, зокрема, зі спеціальностями факультету. Це надало можливість присутнім отримати персоналізовану інформацію та поради щодо траєкторії їх майбутнього вступу.

 

Організатори висловлюють щиру вдячність директору КЗ «Тернівський ліцей № 5» Ірині Барановій та Анастасії Євсюковій за активну участь у сприянні зустрічі! 

 

Такі спільні ініціативи свідчать про те, що ЗЗСО та ЗВО виявляють активний інтерес до майбутнього молоді та намагаються забезпечити їм найкращі умови для розвитку, становлення та професійного зростання!

 


To top