День кафедри вищої математики

  21 листопада 2023 року кафедра вищої математики провела «День кафедри» для випускників закладів середньої освіти України за темою «АНАЛІЗ ТИПОВИХ ПОМИЛОК ЗДОБУВАЧІВ НА ПРОБНИХ ТЕСТУВАННЯХ  ХНАДУ ТА НМТ З МАТЕМАТИКИ 2023 року».    

 

    Викладачі кафедри вищої математики ознайомили учасників із загальними результатами пробного тестування ХНАДУ та НМТ з математики 2023, із статистикою щодо успішного виконання завдань та виявлених проблем. Під час зустрічі було продемонстровано розв’язання проблемних завдань, а також було дано відповіді на запитання учасників вебінару.

     Викладачі кафедри, які провели вебінар: зав кафедри, д.пед.н., проф. Тетяна ЯРХО, к.пед.н., доц. Олег ПТАШНИЙ, к.пед.н., доц. Ірина МИХАЙЛЕНКО щиро запросили всіх учасників до вступу на наш факультет, запропонували можливе подальше проведення тематичних консультацій,  тренувальних занять з написання математичних тестів, а також додаткового  пробного тестування з математики  за новим змістом завдань. Вони звернули увагу, що у сучасний час підготовка здобувачів саме у нашому університеті набуває особливої, державної значущості. Адже напрями підготовки університету, зокрема ФТС – транспортні технології, логістика транспортних перевезень, є найважливішими напрямами післявоєнної відбудови України.


To top