Робоча зустріч представників ХНАДУ та відділу освіти Зміївської міської Ради

2 лютого 2023 року відбулась робоча зустріч представників ХНАДУ з очільницею відділу освіти Зміївської міської Ради Солянник Інессою Сергіївною та заступником начальника відділу освіти Кравченко Наталією Дмитрівною.

На зустрічі було обговорене широке коло питань стосовно підвищення ефективності спільних зусиль при підготовці майбутніх вступників до Вступу-2023, та тих переваг, що надає ХНАДУ своїм здобувачам.

В рамках підготовки до вступної кампанії 2023 року помічниця декана ФТС з профорієнтаційної роботи Тетяна Волкова запросила ЗЗСО Зміївської міської Ради на серію заходів пробного тестування у формі НМТ-2023, які проводить ХНАДУ з 8 по 15 лютого.

Відповідальний за працевлаштування студентів кафедри транспортних технологій Олексій Павленко інформував та ознайомив присутніх стосовно всіх перспектив працевлаштування здобувачів спеціальності 275.03, які надає наш університет.

Під час зустрічі також було обговорено ряд інших питань щодо спільної співпраці відділу освіти Зміївської міської Ради та представників ХНАДУ.


To top