Студент ХНАДУ, боєць спецпідрозділу "Kraken" став чемпіоном Європи з ММА!!!

У Грузії, м. Тбілісі, з 26 по 28 вересня відбувся чемпіонат Європи зі змішаних бойових мистецтв міжнародної федерації GAMMA, в якому прийняли участь спортсмени з 15 країн Європи. Українці посіли на турнірі II загальнокомандне місце.

В складі збірної України був студент ХНАДУ Кирило Коломієць, факультет транспортних систем, гр. ТД-61-21.

Кирило виборов ЗОЛОТО у двух розділах МММ та STRAKING-MMA!!!

У класичному ММА Кирило досить впевнено здолав Кліма Гусєєва з Іспанії у ваговій категорії до 77.1 кілограмів. Наш боєць захопив ініціативу з початку першого раунду, під його завершення іспанець опинився на настилі рингу. Коломієць продовжив невпинно атакувати суперника ударами, і у підсумку судді зупинили цей бій.

І на завершення Кирило Коломієць в ММА-straking у ваговій категорії до 77.1 кілограмів зустрівся із грузином Сананом Алієві. Бійці з самого початку першого раунду влаштували справжню рубку, в ході якої Коломієць відправив суперника у нокдаун. Той зумів продовжити бій, але на другий раунд виходити відмовився.

Кирило присвятив свою перемогу своїм побратимам зі спецпідрозділу "Kraken", закінчивши свій виступ словами: "Слава Україні". Після перемоги Кирило повернувся на фронт.

Пишаємося і вітаємо Кирила з перемогою та бажаємо нових звершень та перемог!!!


To top