Індивідуальний підхід в профорієнтаційній роботі – запорука майбутнього успіху!

23 листопада профорієнтаційна команда факультету транспортних систем провела онлайн зустріч в форматі «Знайомство з ФТС ХНАДУ» для КЗ Тернівського Ліцею № 5 Тернівської міської ради, Дніпропетровської області.

 

Коли вибір професії стає все більше складним завданням, індивідуальна робота з майбутніми випускниками стає ключовим фактором успіху. Саме такий підхід обрала для себе профорієнтаційна команда Факультету транспортних систем у складі помічниці декана з профорієнтаційної роботи Тетяни Волкової, відповідальної за профорієнтаційну роботу кафедри ТСЛ Наталії Птиці та відповідальної за комунікацію з ЗЗСО Ольги Свічинської.

Майбутні випускники знаходились у приміщенні ліцею на оффлайн заняттях та під єдналися до конференції, у результаті чого понад 30 старшокласників отримали корисну інформацію. Головною метою заходу було ознайомлення з університетом та, зокрема, зі спеціальностями факультету. Це надало можливість присутнім отримати персоналізовану інформацію та поради щодо траєкторії їх майбутнього вступу.

 

Організатори висловлюють щиру вдячність директору КЗ «Тернівський ліцей № 5» Ірині Барановій та Анастасії Євсюковій за активну участь у сприянні зустрічі! 

 

Такі спільні ініціативи свідчать про те, що ЗЗСО та ЗВО виявляють активний інтерес до майбутнього молоді та намагаються забезпечити їм найкращі умови для розвитку, становлення та професійного зростання!