Конкурс «Молодий новатор Харківщини 2023»

26 квітня відбулося фінальне засідання Харківської обласної ради товариства винахідників і раціоналізаторів України, Харківської державної наукової бібліотеки ім. В.Г. Короленка за підтримки Департаменту науки і освіти ХОВА на якому з нагоди «Дня винахідника і раціоналізатора» було підведено підсумки щорічного конкурсу «Молодий новатор». У конкурсі приймали участь викладачі кафедри транспортних систем і логістики, які, за підсумками конкурсу, мають наступні здобутки:

монографія в автотранспортній галузі

диплом І ступеню – монографія «Резервування провізних можливостей парку автомобілів у логістичних ланцюгах постачань споживчих товарів» авторів: Ковцур Катерини, к.т.н., доц. кафедри транспортних систем і логістики та Птиці Наталії, к.т.н., доц. кафедри транспортних систем і логістики. 

науково-дослідна робота в автотранспортній галузі

диплом І ступеню – «Розроблення схеми координації світлофорів на просп. Науки» автора Любого Євгена, к.т.н., доц. кафедри транспортних систем і логістики.

ПУБЛІКАЦІЯ (СТАТТЯ) в автотранспортній галузі

диплом І ступеню – «Особливості логістичного управління складською системою підприємства експрес-доставки» (Свідоцтво авт. права на твір № 115578) автора: Ковцур Катерини, к.т.н., доц. кафедри транспортних систем і логістики;

диплом ІІ ступеню – «Критерій доцільності введення об’єктів торгівельної мережі на основі параметрів системи доставки» (Свідоцтво авт. права на твір № 98537) автора: Птиці Наталії, к.т.н., доц. кафедри транспортних систем і логістики.

Відзначення даних робіт є свідченням визнання і довіри ради товариства та оргкомітету конкурсу наукової діяльності викладачів.

Кафедра транспортних систем і логістики щиро вітає дипломантів та бажає подальшого успіху і творчого натхнення!