​​ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВСТУПНИКІВ

Факультет транспортних систем інформує про зміни в умовах прийому в 2022 році

Шановні друзі, війна змінила наші життя, і певні події складно планувати.

Однак, якщо ви цього року розглядаєте можливість вступати до ХНАДУ або інших закладів вищої освіти України (бакалаврський ступінь), будь ласка, ознайомтеся з інформацією, що подано нижче.

  Якщо ви зареєструвалися для участі в ЗНО (заповнили реєстраційну картку, зібрали пакет реєстраційних документів і віддали його керівникові закладу освіти, або самостійно надіслали до одного з регіональних центрів оцінювання якості освіти) ー ви є потенційним учасником вступних випробувань до закладів вищої освіти.  

  Якщо ви уже здобули повну загальну середню освіту (маєте свідоцтво про повну загальну середню освіту / атестат) і ще не зареєструвалися для участі в ЗНО (навіть не створили реєстраційної картки) ー будь ласка,  до 9 квітня, будь ласка, створіть реєстраційну картку (посилання на відповідний ресурс внизу новини).  

https://zno.testportal.com.ua/registration

Консультацію з питань реєстрації та подальшого вступу ви можете отримати за контактами приймальної комісії ХНАДУ та відповідального від факультету транспортних систем за телефоном 050-633-58-93