НОВИНИ

Опубліковано:

Громадське обговорення освітніх програм

Запрошуємо взяти участь в обговоренні та внесенні змін до освітніх програм за спеціальністю 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»на 2024 рік. Запрошуємо всіх стейкхолдерів (здобувачів вищої освіти, випускників, роботодавців, представників академічної спільноти, представників...

Опубліковано:

День відкритих шляхів до майбутнього

В процесі реалізації заходів з профорієнтації з 20, 21 та 22 лютого було проведено серію вебінарів в рамках «Дня відкритих дверей» кафедрою транспортних технологій ФТС та запрошеною кафедрою ТЕСА АФ для кращого ознайомлення випускників з галуззю 27 «Транспорт» для закладів освіти Зміївської міської...

Опубліковано:

НЕКРОЛОГ СВІТЛІЙ ПАМʼЯТІ ПРОФЕСОРА Є.В. НАГОРНОГО

З глибокою скорботою повідомляємо, що 2 лютого 2024 року пішов з життя Нагорний Євген Васильович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри транспортних технологій, видатний вчений, нагороджений знаками «Почесний залізничник», «Почесний працівник Головавтотрансінспекції», «Почесний...

Опубліковано:

День відкритих дверей кафедри транспортних технологій

Дружні стосунки починаються з першого враження, а допомагає скласти та розширити це враження – День відкритих дверей!

12 грудня Кафедра транспортних технологій Факультету транспортних систем радо відкрила двері майбутнім випускникам Харківського ліцею № 2 Харківської міської ради.

Присутні...

Опубліковано:

Міжнародна науково-технічна конференція «Розумний транспорт та інтегровані транспортні технології»

Кафедра «Транспортні технології» ХНАДУ за участю кафедр «Транспортні системи та логістика» та «Організація і безпека дорожнього руху» 21-22 листопада 2023 року в онлайн-форматі організували проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Розумний транспорт та інтегровані транспортні...

Опубліковано:

Зустріч стейкхолдера із здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 275 «Транспортні технології»

18 листопада 2023 року в рамках навчальної дисципліни «Організація міжнародних перевезень», за ініціативою кафедри ТТ (лектор доц. Орда О.О.), здобувачі 4 курсу Факультету транспортних систем, що навчаються за ОПП «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», мали змогу поспілкуватися зі...

Опубліковано:

Запрошуємо взяти участь у роботі міжнародної науково-технічної конференції «Розумний транспорт та інтегровані транспортні технології»

Кафедра транспортних технологій запрошує Вас взяти участь у роботі міжнародної науково-технічної конференції «Розумний транспорт та інтегровані транспортні технології», що відбудеться 21-22 листопада 2023 року.

ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМКИ КОНФЕРЕНЦІЇ:
1. Інтегровані технології управління транспортними...

Опубліковано:

11-14 квітня відбулася 85а міжнародна студентська конференція

Протягом цієї неділі з 11.04 по 14.04.2023 року на кафедрі «Транспортні технології» відбулася робота секції «Транспортні технології» 85-ої Міжнародної студентської наукової конференції студентів. До участі у конференції було подано 80 тем доповідей учасників.

У зв’язку з воєнним станом не усі...

Опубліковано:

Обговорення проекту ОПП 2023 р. спеціальність 275.03 Транспортні технології (на автомобільному транспорті)

Триває публічне обговорення Внешняя ссылка открывается в новом окнепроекту ОПП 2023 р. спеціальність 275.03 Транспортні технології (на автомобільному транспорті) бакалавра, магістра та доктора філософії. Пропозиції по удосконаленню надсилати на ел. пошту ktt@khadi.kharkov.ua.

Опубліковано:

85 міжнародна студентська наукова конференція

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у роботі секції кафедри транспортних технологій 85-ї Міжнародної наукової конференції студентів університету, яка відбудеться 11 квітня 2023 року о 15:00 у онлайн форматі на платформі Zoom за наступним Внешняя ссылка открывается в новом окнепосиланням.

Кафедра транспортних технологій проводить свою секцію 85-ї Науково-технічної та науково-методичної конференції університету

 85-ї Науково-технічна та науково-методична конференція ХНАДУ за участю кафедри Транспортних технологій (секція "Транспортні технології) відбудеться 12.травня 2021р. в режимі online. Початок  об 13:25, 

Підключення через сервіс Zoom. Посилання для підключення: https://us04web.zoom.us/j/71723927492?pwd=ZkMrOE5TMGFOTmJaQnJjenBieTExZz09

Ідентифікатор: 717 2392 7492 Код доступу: 123 

Підвищення кваліфікації працівника школи вищої освіти

Щиро вітаємо доцентів кафедри Транспортних технологій Волкову Т.В. і Павленка О.В. з отриманням Свідоцтва про підвищення кваліфікації за програмою "Основи педагогіки та психології вищої школи"! Бажаємо творчих успіхів з питань підготовки фахівців вищої категорії.

Далі... 

 

 

Календар подій на осінній семестр 2020-2021 року

Показова онлайн-лекція доцента Волкової Т.В. з дисципліни «Управління автомобільними перевезеннями»

10 березня 2021 р. доцент Волкова Т.В. для студентів 4 курсу спеціальності 275.03 «Транспортні технології» провела показову online-лекцію з дисципліни «Управління автомобільними перевезеннями» на тему: «Організація прийняття та реалізація управлінських рішень в системах управління перевезеннями». Вивчення даної теми лекції забезпечить формування сукупності наступних фахових компетентностей у студентів: здатність оцінювати плани та пропозиції щодо організації та технології перевезень, складені іншими суб’єктами, та вносити необхідні зміни виходячи з техніко-експлуатаційних параметрів та принципів функціонування об’єктів та пристроїв транспортної інфраструктури, транспортних засобів. 

Показова онлайн-лекція доцента Павленко О.В. з дисципліни "Науково-дослідницька робота студента"

02 березня 2021 року доцент Павленко О.В. провів показову онлайн-лекцію з дисципліни "Науково-дослідницька робота студента" для студентів 3 курсу факультету транспортних систем на тему: "Етапи наукового дослідження". Було  доступно та цікаво.

Дані викладачів кафедри транспортних технологій для проведення дистанційних консультацій у період карантину

УВАГА! З метою організації та проведення якісних консультацій студентів з питань навчального процесу, у  дистанційному режимі на період карантину, надається інформація про електронну пошту та мобільний звязок з  викладачами кафедри транспортних технологій.

Інформація тут...

 

 

Графік роботи викладачів кафедри «Транспортні технології» на весняний семестр 2020-2021 навчального року

Захист дипломних робіт випускниками- магістрами кафедри Транспортних технологій

Щиро вітаємо!

Випускники- магістри 2019 року кафедри Транспортних технологій закінчили навчання розробкою та успішним захистом дипломних робіт. Бажаємо подальших тволрчих успіхів на виробництві.

Колектив кафедри.

Студентам

ГРАФІК

проведення комісійного прийому курсових проектів (робіт) студентів 4-го та 5-ого курсу ФТС по дисциплінах кафедри «Транспортні технології» в осінньому семестрі 2019-2020 н.р.

Далі...

ГРАФІК

підпису та захисту дипломних робіт магістрів по кафедрі транспортних технологій в 2019-2020 н.р.

Далі...

ХНАДУ традиційно став учасником Міжнародної виставки "Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном-2019"

Представники ФТС продемонстрували досягнення викладачів та студентів факультету. Відвідувачі мали змогу отримати інформацію щодо правил прийому, навчання по спеціальності "Транспортні технології" та ін.