Батьки майбутніх вступників цікавляться ХНАДУ!

У вівторок, 1 листопада о 18:00 відбулася зустріч представників Факультету транспортних систем з батьками випускників Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №28 Харківської міської ради у форматі «Батьківських зборів». Представники ФТС у повному обсязі ознайомили присутніх з усіма факультетами та спеціальностями, що є у ХНАДУ, їх перевагами та можливостями.

Окрему увагу приділили роз’ясненням питань щодо особливостей - Вступної кампанії 2023, - можливим векторам працевлаштування за спеціальностями та формам навчання. Батьки майбутніх вступників зацікавилися підготовчими курсами ХНАДУ, та отримали вичерпні відповіді щодо формату їх проходження та тих переваг, які вони надають.

У сьогоднішніх умовах реформування освіти актуальність співпраці між середніми загальноосвітніми закладами та закладами вищої освіти є безперечною, адже школа готує підґрунтя для того, щоб країна отримала висококваліфікованих та всебічно розвинених особистостей.

Тому, висловлюємо щиру подяку за партнерство та участь у організації такого корисного заходу директору школи Ляпуновій Ользі Василівні, та заступнику директора з навчально-виховної роботи Провоторовій Анастасії Сергіївні.

Разом до якісної освіти!


To top