На вимогу майбутніх абітурієнтів!

       10 листопада проведено он-лайн зустріч на патформі ZOOM з учнями 11-х класів закладів освіти Балаклійської міської Ради.

      Зацікавленість майбутніми випускниками Балаклійського ліцею інформацією про Факультет транспортних систем втілилася в он-лайн зустріч, на якій помічник декана ФТС - Волкова Тетяна, скориставшись можливістю, презентувала інформацію про всі факультети ХНАДУ, наявну матеріально-технічну базу та всі переваги навчання в університеті.

     Присутніх докладно ознайомили зі спеціальностями факультету транспортних систем. Відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри ТСЛ Наталія Птиця охарактеризувала напрямки розвитку фахівців транспортної галузі, ті можливості та компетенції, які надає своїм здобувачам саме ФТС.

    Яскравим доповненням інформативного заходу став виступ заступника декана з організаційно-виховної роботи проф. Тетяни Ярмак. Творчі та спортивні успіхи студентів не припиняють поповнювати скарбничку нашого факультету, навіть в такий нелегкий час, що, безумовно, дуже приваблює майбутніх абітурієнтів та надихає увесь колектив ФТС.

      Вже чудовою традицією стали звернення до нинішніх випускників наших студентів, які охоче діляться своїми враженнями про навчання у ХНАДУ. Прудкий Богдан (ТПТ-21-21) поділився своїми мотивами, що сприяли вибору спеціальності 015.38 «Професійна освіта. Транспорт», а Моргун Артем (Т-31-20) розповів про перспективи та плани, які відкриваються перед ним на спеціальності 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)».

     Приємною родзинкою он-лайн зустрічі став виступ Соломахи Ганни Борисівни, яка інформувала, окреслила переваги та запросила всіх присутніх на підготовчі курси ХНАДУ.

Тримаємо фронт освітніх послуг!!!


To top