Осінній марафон профорієнтаційної роботи ФТС набирає обертів!

В рамках дня відкритих дверей ХНАДУ триває осінній марафон профорієнтаційної роботи Факультету транспортних систем!

Цього разу формат марафону «Open Space» був максимально комфортним для майбутніх випускників, бо своїм власним досвідом про університет та усі тонкощі навчання ділилися минулорічні випускники саме тих шкіл, але які зараз вже є студентами факультету транспортних систем.

Для обговорення та прояснення такого складного для себе питання, як вибір закладу вищої освіти, постає необхідність у обміні знаннями та досвідом з іншими людьми. Тому у достатньо дружній та невимушеній атмосфері сьогоднішні студенти нашого університету розповіли випускникам своїх рідних шкіл чому саме ХНАДУ, як обирали , чим керувалися, які переваги для себе виявили. У кожного доповідача була своя особиста історія, свій шлях, вподобання та, навіть, династії, пов’язані із нашим університетом. Об’єднувало усіх тільки одне – мій вибір, моє майбутнє пов’язано з ХНАДУ та ФТС!

Хотілося б відзначити, що всі студенти-доповідачі з особливою теплотою та увагою розповідали не тільки про навчання, а й про різноманітне та цікаве творче життя факультету. Освічена особистість має бути різносторонньо розвиненою, саме тому творчі здібності та таланти нашої студентської-родини ФТС завжди підтримує та допомагає розкривати заступник декана з організаційно-виховної роботи проф. Ярмак Тетяна Василівна.

Тож, 18 жовтня о 14.00 разом з 31 майбутніми випускниками ХЗОШ №86 та ХЗОШ №87 студентки Костенко Валерія та Кошлата Маргарита (Т-12-22) ділилися своїм враженнями та думками про навчання у ХНАДУ.

19 жовтня о 14.00 разом з випускницею ХЗОШ №87, а зараз старостою Т-43-19 Юлією Карягіною комунікували 83 учасника із ХЗОШ №108, №18, №57.

20 жовтня 35 учасників із ХЗОШ №69, №136, №67 долучилися до осіннього марафону ФТС. Представниця студентської ради ФТС Анастасія Євстаф’єва (Т-33-20), що навчалася у ХЗОШ №69 не тільки розповіла про досвід вибору та навчання у ХНАДУ, а й ознайомила присутніх з тим активним студентським життям, що вирує на факультеті транспортних систем.

З учасниками рідної 136 школи на зв’язку був Лобинцев Олександр (Т-11-22), 67 школи Шабашов Данило (Т-13-22).

Протягом усіх днів цього тижня модерували, наповнювали та керували марафоном помічник декана ФТС з профорієнтації роботи                             доц. Волкова Т.В., та особисто декан ФТС Бекетов Ю.О.


To top