Підписано Меморандум про співпрацю із Державною службою України з безпеки на транспорті!

12 травня 2023 року відбулася процедура підписання Меморандуму про співпрацю між Державною службою України з безпеки на транспорті (в особі голові ДСБТ Євгена ЗБОРОВСЬКОГО) та Харьківським національним автомобільно-дорожнім університетом (в особі ректора ХНАДУ Віктора БОГОМОЛОВА).

Керівники обох структур підписали документ та звернулися друг до друга з вітальними словами.

В якості стратегічних напрямів співпраці визначено: працевлаштування випускників ХНАДУ, підвищення кваліфікації співробітників ДСБТ, підготовка та проведення спільних засідань та "круглих столів" з проблемних питань безпеки на транспорті, організація проведення науково-практичних конференцій, залучення провідних фахівців ДСБТ та науковців ХНАДУ до проведення аналітичних досліджень тощо.

Під час підписання Меморандуму про співпрацю до ХНАДУ були запрошені представники ДСБТ: начальник Відділу державного нагляду (контролю) у Донецькій, Луганській та Харківській областях Олег Богинський та головний спеціаліст Відділу Тетяна Зотова.

Від ХНАДУ на процедуру підписання цього важливого для обох сторін документа були запрошені перший проректор проф. Анжеліка БАТРАКОВА, проректор з науково-педагогічної роботи проф. Микола МИХАЛЕВИЧ, декан факультету транспортних систем проф. Юрій БЕКЕТОВ, завідувач кафедри організації і безпеки дорожнього руху проф. Іван НАГЛЮК, начальник відділу сприяння працевлаштування випускників ХНАДУ Лариса БЕЗРОДНА, а також провідні науково-педагогічні працівники ФТС ХНАДУ.

Зустріч пройшла у дружній та конструктивній атмосфері.

Підписання Меморандуму посилить напрацювання у сфері транспорту. Сприятиме обміну досвідом у спільних наукових дослідженнях та розробках. Забезпечить реалізацію освітніх програм та підготовки фахівців, експертів та наукових кадрів високого рівня кваліфікації.


To top