Тримаючи фронт освітніх послуг!

За ініціативи декана ФТС проф. Бекетова Ю.О. та за підтримки відділу освіти Зміївської міською Ради у особі очільниці відділу освіти Солянник І.С., заступниці Кравченко Н.Д. та юрисконсульта Баздирєвої Н.В. проведено он-лайн дні відкритих дверей ХНАДУ у дев’яти закладах загальної середньої освіти Зміївської міської ради.

    Тісна співпраця керівництва ФТС та місцевих органів з управління закладами освіти втілилася в цікаві та змістовні он-лайн заходи для майбутніх випускників. Вже традиційно з присутніми спілкувалися минулі випускники, а зараз вже студенти ХНАДУ: Барміна Дар'я (Т-11-21) та Бочко Олександр (Т-31-20) - випускники Зміївської ЗОШ №2 ім. І.П. Волка, а також Ярошенко Софія (Т-31-20) – випускниця Таранівської ЗОШ.

    Дбаючи про якомога повну інформаційну обізнаність випускників щодо умов вступу, спектру спеціальностей ХНАДУ, особливостей проходження прийомної кампанії, на он-лайн захід було запрошено заступника відповідального секретаря приймальної комісії ХНАДУ Птицю Г.Г., який ознайомив з важливою інформацією та надав відповіді на найбільш гострі питання.

Подяка за підтримку відділу освіти Зміївської міською Ради, начальнику відділу освіти Солянник Інессі Сергіївні, заступнику начальника відділу освіти Кравченко Наталії Дмитрівні, юрисконсультанту Баздирєвій Нелі Василівні.


To top