Завершення осіннього марафону для шкіл Холодногірського району м. Харків!

За ініціативи факультету транспортних систем, 4 листопада для майбутніх випускників Харківської гімназії № 152 у рамках «Осіннього марафону» на платформі ZOOM пройшов on-line день відкритих дверей ХНАДУ.

Захід був насичений корисною інформацією. Своїми враженнями про навчання з учнями та вчителями рідної школи ділилися студент-першокурсник Автомобільного факультету Бабенко Матвій (гр. А-11-22), а також студент ФТС Нечипоренко Владислав (гр. Т-21-21).

Заступник декана Автомобільного факультету Безрідний Володимир Володимирович інформативно представив факультет-сателіт нашого ЗВО, його переваги та перспективи.

Помічник декана з профорієнтаційної роботи ФСТ доц. Волкова Тетяна Вікторівна презентувала відео-матеріали про університет та його можливості, познайомила присутніх з наймолодшою спеціальністю Факультету транспортних систем – 015.38 «Професійна освіта. Транспорт».

Про сферу діяльності бакалавра з транспортних технологій на автомобільному транспорті та можливості працевлаштування випускникам розповіла відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри ТСЛ Птиця Н.В.

Зацікавленість випускників підтверджувалась питаннями, які виникали у процесі висвітлення інформації. Для зручності зворотного зв’язку випускникам було запропоновано доєднатися до телеграм-каналу факультету транспортних систем «ХНАДУ_ФТС ВСТУП 2023», що успішно функціонує вже більше року. У ньому можна знайти всю актуальну інформацію про університет та особливості вступної кампанії.

Особлива подяка за тісне партнерство та продуктивну співпрацю Управлінню освіти адміністрації Холодногірського району Харківської міської ради в особі Луценко Людмили Вікторівни, а також за допомогу в організації та координації заходів методисту центру освітніх технологій Біліченко Любові Дмитрівні.

Ваш внесок у формування майбутньої молоді безцінний! Тож, осінній марафон для шкіл Холодногірського району завершено.

Далі – більше!‍

Є питання? Телефонуй:

+380965085414

+380506335893

Переглядай: t.me/FTSKhNADU


To top