День відкритих дверей кафедри Транспортних систем і логістики

За підтримки факультету транспортних систем 21 листопада в онлайн  форматі відбувся «День відкритих дверей кафедри Транспортних систем і логістики» для випускних класів Тернівського ліцею № 7, Тернівської міської ради Дніпропетровської області. Зустріч проводили відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри ТСЛ Наталія Птиця та помічниця декана ФТС з профорієнтаційної роботи Тетяна Волкова. Координатор заходу від кафедри Ольга Свічинська.

До заходу долучилися 75 учасників з 11-х та 10-х класів. Презентуючи випускникам можливості кафедри транспортних систем і логістики та загалом факультету профорієнтаційна команда ФТС охарактеризувала переваги спеціальності 275.03 Транспортні технології (на автомобільному транспорті), звернула увагу на важливість фахівців даної галузі для розвитку країни та ознайомила майбутніх випускників з основними моментами організації навчального процесу у ХНАДУ. Також майбутні випускники отримали повну інформацію і за іншими спеціальностями факультету.

 

Особливу подяку у сприянні зустрічі висловлюємо директору ліцею Світлані Олександрівні Афанасьєвій, соціальному педагогу Інні Володимирівні Чугай та класним керівниками старших класів.

Дуже приємно і відповідально було проводити захід, оскільки співпраця з закладами середньої освіти цього регіону розпочалася наприкінці 2022 року, а у 2023 було укладено двосторонні договори. Тож сподіваємося на продовження ефективної взаємодії і надалі!