СПОРТИВНЕ ЖИТТЯ ФТС

На факультеті постійно впроваджуються інноваційні технології за ініціативою керівництва та студентів. Студентський актив факультету регулярно проводить анкетування студентів з різних питань студентського життя, створені рейтинги успішності студента й академічної групи. Не залишаються без уваги заходи різного рівня за межами університету. Активність студентів ФТС проявляється в участі в молодіжних проєктах, школах і тренінгах.

Гордістю факультету є студенти – талановиті актори, танцюристи, співаки, спортсмени, активні організатори, про що свідчать численні перемоги в різних конкурсах, змаганнях, круглих столах. До того ж наші студенти надають допомогу дітям-сиротам. 

У ХНАДУ працює 25 спортивних секцій. Кожен студент може вибрати за бажанням заняття з різних видів спорту. На території гуртожитку № 3 та № 5 працюють спортивні секції боксу, кікбоксингу, тхеквандо, тайського боксу, настільного тенісу, атлетичної гімнастики. У спортивних залах університету студенти можуть займатися в секціях армспорту, аеробіки, баскетболу, вільної боротьби, греко-римської боротьби, художньої гімнастики, легкої атлетики, регбі, мініфутболу, фітнесу, гирьового спорту, хортингу, пауерліфтингу, самбо і дзюдо. У Спартакіаді вищих навчальних закладів команда ХНАДУ протягом багатьох років є лідером у своїй підгрупі. У цьому велика заслуга колективу кафедри та спортивного клубу "Автодорожник". Щорічно кафедра фізичного виховання проводить факультетські і загальноуніверситетські заходи, такі як Спартакіада університету з участю збірних команд факультетів  (12 видів спорту), Спартакіада "Першокурсник" (9 видів спорту), Спартакіада студмістечка (5 видів спорту), традиційна естафета пам'яті В. Шаленко і Спартакіада "Здоров'я" серед викладачів і співробітників (8 видів спорту).  Перед кафедрою фізичного виховання та спорту і спортивним клубом стоїть головне завдання - зміцнення здоров'я студентів і викладачів, підвищення спортивної майстерності студентів-спортсменів та поліпшення спортивно-масової роботи, яких вдається добитися щоденною відповідальною роботою колективу кафедри та спортивного клубу.